Veel gestelde vragen

Bestelling & Levering

We bieden verschillende mogelijkheden aan om jouw bestelling te betalen. Je hebt de keuze uit:

  • Ideal
  • Creditcard
  • Paypal
  • Apple Pay
  • ING Homepay
  • Giropay
  • Bancontact
  • SOFORTBanking

We streven ernaar jouw bestelling zo spoedig mogelijk te laten bezorgen. Daarom wordt jouw bestelling binnen 24 uur verzonden. Heb je jouw bestelling na 5 werkdagen nog niet in huis? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Ja, tot een bedrag van € 20,- zijn er verzendkosten gebonden aan je bestelling. Deze verzendkosten bedragen: €2,50. Bestellingen boven € 20,- worden gratis verstuurd. Bestel je 2 potjes Zenna krijg je bovendien nog extra korting (25%).

Load More

Haarverdikkers

Een flesje Hair Building Fibers bevat 22 gram en kan een tot twee maanden meegaan, afhankelijk van de intensiteit van het gebruik, de mate van haaruitval en de lengte van het haar. Na het aanbrengen blijven de vezels zitten tot het punt dat het haar gewassen wordt.

Ja, je kunt verschillende kleuren fibers door elkaar mixen. We raden je zelfs aan om kleuren te mixen om zo een natuurlijk mogelijk effect te creëren. De fibers kun je direct op het haar mixen. Gebruik eerst de lichte kleur en strooi dan de donkere kleur eroverheen.

We raden je aan haarlak te gebruiken nadat je de de Hair Building Fibers hebt aangebracht zodat de fibers beter hechten in het haar.

We raden je aan de Hair Building Fibers aan te brengen na het gebruik van styling tools als föhns, stijl- en krultangen. Stylingsproducten anders dan haarlak moeten voor het gebruik van de fibers gebruikt worden en we adviseren je haarlak na het aanbrengen van de fibers te gebruiken zodat de fibers beter hechten aan het haar. Het gebruik van stylingsmousse, serums en andere stylingsproducten na het aanbrengen van de fibers, kan ervoor zorgen dat de fibers bewegen waardoor de bedekte plekken weer zichtbaar worden.

De Hair Building Fibers blijven op z’n plek totdat je je haar wast. Voor langere houdbaarheid raden we je aan de fibers te fixeren met haarlak.

De Hair Building Fibers hebben geen invloed op het haargroeiproces. De fibers zullen je haar niet laten groeien of helpen te voorkomen dat je haar niet natuurlijk groeit.

De Hair Building Fibers blijven tijdens regen, wind en transpireren goed in het haar zitten. We adviseren wel de fibers samen met haarlak te gebruiken om te garanderen dat de fibers blijven zitten bij verschillende weersomstandigheden.

Zenna Hair Building Fibers zijn gemaakt van de katoenplant Maroccan Gossypuim Herbaceum met natuurlijke keratine-eiwitten. Dezelfde proteïne waarvan haren zijn gemaakt.

Load More