Hair Building Fibers

Wat is het en hoe werkt het?

Niemand voelt zich comfortabel bij dunner wordend haar en kale plekken. De laatste jaren lijkt het aantal mensen die hier last van hebben sterk toe te nemen. Daarom is Zenna ontwikkeld. Dé oplossing bij haaruitval!

Waarom heftige en dure operaties ondergaan die zelden het gewenste resultaat bereiken. Helemaal als je bedenkt hoe eenvoudig en binnen slechts enkele seconden het mogelijk is zelf voor een mooie coupe te zorgen!

Hair Building Fibers staan bekend om hun bijzondere vermogen dunne haren of kalende plekken te maskeren. Een wondermiddel zonder enige chirurgische ingreep of effect op de gezondheid! Wanneer je Hair Building Fibers over de dun behaarde plekken strooit, vermengen de fibers zich met de bestaande haren en worden deze mooi bedekt.

Een ongelofelijke transformatie naar een vollere bos haar in een kwestie van seconden.

Zenna Hair Building Fibers best price, best offer
Zenna Hair Building Fibers voor het gebruik van de vezels Zenna Hair Building Fibers na het gebruik van de vezels

De voordelen van Zenna Hair Building Fibers:

  • Dik en bedekkend haar
  • Een volle bos haar zonder een vermogen uit te geven
  • Kies de kleur die perfect bij jouw haar past
  • Geen zorgen dat de hair fibers uitvallen, zelfs niet bij regen 
  • Geen vervelende bijwerkingen
  • Toename van het zelfvertrouwen

Hair Fibers aanbrengen

Het aanbrengen van Zenna Hair Building Fibers is bijzonder eenvoudig. Je hebt dan ook geen professional nodig om een prachtig resultaat te bereiken.

Wat zijn Hair Building Fibers?

Zenna Hair Building Fibers zijn gemaakt van natuurlijke keratine-eiwitten. Dezelfde proteïne waarvan haren zijn gemaakt. Hierdoor werkt het ontzettend goed en is het verschil praktisch onzichtbaar. De fibers zijn namelijk bijna identiek aan natuurlijke haar!

Hoe werken de Fibers?

De haarvezels hechten zich aan het natuurlijke haar met behulp van statische elektriciteit. Ze worden geladen met statische elektriciteit tegenovergesteld van je natuurlijke haar. Hierdoor hechten ze direct en zorgen ze voor een vollere bos haar. De lading erin veroorzaakt een magnetisch effect en zorgt ervoor dat ze aan jouw haar blijven plakken.

Zijn Hair Building Fibers veilig?

Ja, hier kunnen heel duidelijk over zijn. De Hair Building Fibers zijn 100% veilig. Ze bevatten namelijk geen chemicaliën en zijn gemaakt van natuurlijke keratine-eiwitten. Niets schadelijks dus! Ze verbinden bovendien op natuurlijke wijze met de natuurlijke haren die je al hebt.

Zenna Hair Building Fiber zijn veilig te gebruiken
Strooi de Hair Building Fibers in een hoek van 45° over het dun behaarde gebied tot deze bedekt is

Strooi de Hair Building Fibers in een hoek van 45° over het dun behaarde gebied tot deze goed bedekt is.

Tik de fibers zachtjes over het haar

Tik de fibers zachtjes over het haar tot de dun behaarde plekken niet meer zichtbaar zijn en je tevreden bent met het volume van je haar.

Breng haarlak aan voor fixatie

Breng haarlak aan voor stevige en langdurige fixatie

Meer volume en dikker haar in slechts enkele seconden

En je bent ready to go! Meer volume en dikker haar in slechts enkele seconden!